Al uw IT centraal beheerd door i4PROJECTS

Managed IT Services

i4PROJECTS wil bedrijven in Nederland laten ervaren dat IT anders kan. Onze Managed IT Services zijn gebouwd met Security by Design als uitgangspunt. Wij willen een zichtbare IT beheerder zijn waarbij wij éénmaal per kwartaal preventief onderhoud uitvoeren. Dit gebeurt bij de klant op locatie. We controleren alle hardware en doen een performance check. We rapporteren hier uitvoerig over. Zo bent u altijd op de hoogte van de status 

Wij bieden u een toekomstbestendige totaaloplossing aan op het gebied van IT. Met betrouwbare informatie, de nieuwste technieken, optimale service en een uitstekende ondersteuning. Waarden als productiviteit, communicatie en samenwerken hebben daar een prominente plaats in. Op deze manier komen we tot een oplossing die je over de lange termijn ondersteunt en blijft ondersteunen.   

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina

Meer weten?

Lees onze Innax Case over Managed IT Services

Office 365

i4PROJECTS kan de implementatie van Office 365 voor uw bedrijf verzorgen. Inclusief de migratie en integratie van uw bestaande omgeving. Hierdoor kunnen uw gebruikers probleemloos gebruik blijven maken van alle mogelijkheden.

VoIP

Hosted telefonie staat ook wel bekend als Cloud telefonie of bellen over IP. Het geeft u de mogelijkheid om zonder investering in een eigen telefooncentrale toch gebruik te maken van alle faciliteiten die VoIP tegenwoordig biedt.

Cloud

Overweegt u als bedrijf over te stappen naar Flex– of Thuiswerken? Dan kan het interessant zijn om over te stappen op de i4CLOUD. Deze dienst van i4PROJECTS levert u een online werkplek voor alle medewerkers in uw bedrijf.

Server

Op het moment dat u uw systeembeheer uitbesteedt aan i4PROJECTS heeft u altijd een team van helden voor handen die uw IT-systeem met zorg en aandacht zullen beheren. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw IT-oplossing.

Werkplekbeheer

i4PROJECTS biedt werkplekbeheer oplossingen voor organisaties. Hierdoor zijn soortgelijke problemen verleden tijd. Uw werkplek is altijd automatisch up-to-date, beveiligd, voorzien van support en u betaalt per werkplek.