Altijd en overal kunnen werken in de CLOUD 

Overweegt u als bedrijf over te stappen naar Flex- of Thuiswerken? Dan kan het interessant zijn om over te stappen op de CLOUD. Deze dienst van i4PROJECTS levert u een online werkplek voor alle medewerkers in uw bedrijf. Hierdoor zit niemand meer vast aan een bureau of Desktop, maar kan altijd en overal gewerkt worden. De enige voorwaarde is een internetverbinding, en het Nieuwe Werken kan beginnen.

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina

Online werkplek

Als u een werkplek heeft in de cloud kunt u via het bedrijfsportaal inloggen op uw eigen werkplek. Het maakt dan niet uit waar u bent want alle documenten, bestanden en zelfs programma’s worden dan ingeladen. Door uw virtuele desktopomgeving bent u niet meer gebonden aan uw bureau. Dit geeft u en uw collega’s een enorme flexibiliteit. U bent niet meer afhankelijk van tijd en plek waardoor u ook gewoon vanuit huis kunt werken als dat nodig is. 

Een schaalbare IT-oplossing 

Een bedrijf kan groeien, een bedrijf kan krimpen. Daar zal iedere ondernemer zich vast in herkennen. Helaas groeit een IT-oplossing niet altijd met het bedrijf mee. Werken vanuit de Cloud is dan een uitkomst. U betaalt namelijk alleen voor de werkplekken waar u gebruik van maakt. Het aantal werkplekken groeit dus met u mee. 

Werken in de Cloud 

Wat een werkplek per maand kost, is volledig afhankelijk van de eisen die uw medewerker stelt aan zijn werkplek. Er is veel mogelijk in een cloudwerkplek. Per werkplek betaalt u een maandelijks bedrag voor het beheer en de softwarelicenties. Hierdoor behoudt u de flexibiliteit om snel te kunnen handelen als de markt verandert, maar heeft u wel een IT-voorziening die uw onderneming volledig ondersteunt.