Cloud Monitoring (Stealthwatch Cloud Data)

Stealthwatch Cloud detecteert vroegtijdige aanwijzingen van besmetting automatisch, zowel in de openbare Cloud als in uw privé netwerk. Dit omvat interne bedreigingsactiviteiten, malware en gefaseerde aanvallen. Het verbetert de beveiliging en respons op incidenten en vermindert het aantal fout-positieven. Deze oplossing voorziet bedrijven in hun behoeftes om bedreigingen in hun netwerk apparaten en Cloud, snel te identificeren en te slim af te zijn. Dit met minimaal beheer, toezicht, efficiënter werken en dat allemaal tegen lagere kosten. 

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina

Het netwerk ontwikkelt zich. Tegenwoordig verplaatsen we zo veel mogelijk data naar de Cloud. Ook neemt het aantal apparaten op het netwerk drastisch toe. Het wordt steeds lastiger om grip te houden op deze ontwikkelingen. Stealthwatch Cloud levert een oplossing voor dit probleem.  

Hoe? Stealthwatch Cloud lost dit probleem op door volledige zichtbaarheid en zeer up-to-date waarschuwingen te bieden. Organisaties kunnen bedreigingen nauwkeurig detecteren in real-time, ongeacht of het een aanval op het netwerk is, in de cloud, of in beide omgevingen. Stealthwatch-Cloud is een cloud-gebaseerde, Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing. Het detecteert ransomware en andere malware, gegevens exfiltration, netwerkbeveiligingsproblemen en wijzigingen van de rol die compromis aangeven.   

Voordelen en functies 

Stealthwatch Cloud ontvangt zeer gevarieerde netwerktelemetriegegevens en logboeken. Aan de hand van modellering wordt de rol van elke entiteit bepaald. Als een entiteit abnormaal gedrag of tekenen van kwaadaardige activiteit vertoont, wordt een waarschuwing gegenereerd zodat u snel onderzoek kunt instellen. Huidige klanten bestempelen 96% van de waarschuwingen van Stealthwatch Cloud als “nuttig.”

Stealthwatch Cloud wordt geleverd als software-as-a-service (SaaS), waardoor u deze oplossing eenvoudig kunt proberen, aanschaffen en gebruiken. U hoeft geen specialistische hardware te kopen, geen software-agents te implementeren en u hebt geen speciale expertise nodig. 

Het aanbod van Stealthwatch Cloud bevat twee versies:    

1. Bewaking van de openbare Cloud

Maak gebruik van een Cloud-native oplossing voor zichtbaarheid en bedreigingsdetectie in uw omgevingen op basis van Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform en Microsoft Azure.         

2. Bewaking van het privénetwerk 

Met een Cloudgebaseerde SaaS-oplossing bewaak je activiteiten en detecteer je de bedreigingen in uw netwerk en op locatie. Het aanschaffen van dure apparatuur of IT-resources inzetten is niet meer nodig.