Serverbeheer

Server beheer

Professioneel serverbeheer zonder kapsones

Terug naar overzicht ICT diensten

Het installeren van systemen, het bewaken van patch-levels en het installeren hiervan, monitoren van systeem-logs, het proactief monitoren van problemen en het oplossen ervan of het aanmaken of wijzigen van gebruikeraccounts. Het zijn allemaal verantwoordelijkheden van een systeembeheerder. Jouw IT oplossing blijft niet in top conditie zonder de hulp van een systeembeheerder.

Serverbeheer voor MKB

Systeembeheer is een binnen de ICT een specialisatie. Het is niet iets wat je er even bij doet. Al helemaal niet als je een ondernemer bent. Dat moet je laten doen door een Fulltime IT'er. Voor een middenkleinbedrijf is het niet haalbaar om hier iemand apart voor in dienst te nemen. De kosten staan niet in verhouding met wat het oplevert. i4PROJECTS begrijpt dat. Door systeembeheer uit te besteden haal je de expertise van een heel team systeembeheerders in huis, voor een vast bedrag per maand. 

ICT Outsourcing

Jouw expertise mag dan wel niet bij ICT liggen, de onze ligt daar wel. Laat ons doen waar we ontzettend goed in zijn. Op het moment dat je jouw systeembeheer uitbesteedt aan i4PROJECTS heb je altijd een team van helden voor handen die je IT-systeem met zorg en aandacht zullen beheren. Hierdoor heb jij geen omkijken meer naar je ICT oplossing. Wij zorgen gewoon dat het werkt. Is iets niet helemaal naar wens kan je je verzoek bij ons over de muur gooien. Dan gaan wij kijken of we het voor je kunnen realiseren.

i4PROJECTS kan snelle aanpassingen leveren en de lijnen zijn kort. Bovendien is het voor ons makkelijk dat de mensen ons bedrijf kennen. Ze kennen onze werkmethodes en onze procedures. Dat komt het partnerschap zeker ten goede. We zijn blij met de innoverende manier van werken van i4PROJECTS. 

Werner Dornbos - Mandersloot’s Expeditiebedrijf BV

kantoor.png

 

Kosten Serverbeheer

Serverbeheer van i4PROJECTS is een onderdeel van het i4BEHEER-contract. Naast de aanschafwaarde voor de hardware betaal je maandelijks een bedrag voor je oplossing. Wat het je exact zal gaan kosten weten we nu nog niet. Dat is afhankelijk van wat je zoekt in een oplossing. Het is wel zo dat je bij i4PROJECTS alleen betaalt voor dat wat je echt gebruikt. Hierdoor behoud je als ondernemer de flexibiliteit om te kunnen groeien en krimpen als dat nodig is.

Vragen over Systeembeheer? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

i4BEHEER

Systeembeheer van i4PROJECTS komt samen in het i4BEHEER dienstenpakket. Vraag nu een offerte aan

Offerte aanvragenMeer over i4BEHEER

Michelvdp.png