Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Voor iedere werkplek een personal ICT assistent 

Terug naar overzicht ICT diensten

Net lekker bezig, maar staat de snelheid van je laptop jouw werktempo in de weg? Komt dat door een oude PC? Of door oude software-licenties? Ondertussen stapelt het werk zich alleen maar op, en er zijn meer collega's die graag aan de slag willen. 

Werkplekbeheer voor MKB

i4PROJECTS biedt werkplekbeheer oplossingen voor de MKB. Hierdoor zijn soortgelijke problemen verleden tijd. Je werkplek is altijd automatisch up-to-date, beveiligd, voorzien van support en je betaalt per werkplek. Met i4PROJECTS werkplekbeheer ben je voorzien van alle gemakken van een inpandig ICT afdeling, maar dan bereikbaar met 1 druk op de knop.

Dat wil jij toch ook!

Werkplek support

Werkplekbeheer komt met een eerstlijnssupport waar jij en je collega's direct te recht kunnen als er een incident met IT jullie belemmerd in het werk. Hierdoor zijn zij in no-time weer up and running. Onze supportafdeling is bemand door gecertificeerde IT helden die elk probleem met precisie en uiteraard veel plezier voor je oplossen. Daarnaast proberen zij ook problemen op proactieve wijze te voorkomen door cruciale software-patches uit te voeren op het moment dat jij geen gebruik maakt van je werkomgeving. 

Betrouwbare partner voor al onze ICT gerelateerde zaken. Van aanschaf en plaatsing van servers tot VoIP telefonie. Een flexibele instelling en goede support. Zeer tevreden met i4PROJECTS als iCT partner.

Hans van der Made, Emmi benelux BV

kantoor.png

Werkplekbeheer vanaf €49,- per gebruiker per maand

Werkplekbeheer van i4PROJECTS is een dienst die je maandelijks betaalt per werkplek. Wat werkplekbeheer exact zal gaan kosten is afhankelijk van het risico dat je wil afdekken. Samen zoeken we naar de balans tussen de mogelijke problemen die kunnen ontstaan en de mate waarin support deze problemen voor je kunnen voorkomen of verhelpen. Op die manier ben je flexibel en houd grip op je risicomanagement . Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt en wat je gebruikt. Dat is ICT zonder kapsones. 

Vragen over werkplekbeheer? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

Vraag een i4CLOUD Demo aan en probeer het een week 

Alle clouddiensten van i4PROJECTS komen samen in het i4CLOUD pakket. Benieuwd wat de cloud jouw kan brengen? Probeer het een week gratis uit! 

Demo aanvragen

Michelvdp.png