WIFI

Wifi

WIFI

Wifi as a Service
de wireless oplossing voor het MKB

Steeds meer mensen nemen hun eigen device mee naar het werk. Bring your own device, of dat nu een smartphone, tablet of laptop is, ook zij hebben behoefte aan een snelle, stabiele internetverbinding. Zeker als je werkt vanuit de cloud. i4PROJECTS ontwikkelt Wifi oplossingen op maat met de juiste dekking, snelheid en stabiliteit voor jouw bedrijf. 

Actieve beheer en monitoring

We beheren Wifi op basis van beschikbaarheid en op basis van prestatie. Dit doen we door remote monitoring. Hiermee verliezen we je netwerk geen moment uit het oog. We registreren de PING tijd, de CPU's en de beschikbare ruimte op het AccesPoint. Wanneer er een Accespoint offline gaat krijgt ons beheersteam direct een melding. We verhelpen in de meeste gevallen een eenmalig incident op afstand. Zo kan het zijn dat je de storing niet eens hebt opgemerkt, omdat we het al direct voor je gefixt hebben. Mocht je netwerk vaker last hebben van incidenten is dat een teken dat er iets mis is. Dan gaan we bij je langs om te kijken wat het probleem veroorzaakt om het vervolgens te elimineren. 

Meedenkende rapportages

Bij i4PROJECTS vinden we het belangrijk dat ICT oplossingen je behoeftes ondersteunen, en dat je niet teveel betaald. Daarom brengen we over je Wifi netwerk periodiek een rapport uit. Hierdoor weet je wat de status is van je netwerk, gemeten op basis van beschikbaarheid en prestatie. Daarnaast kunnen we een prognose maken voor de toekomst. Als we, bijvoorbeeld een grote groei in het aantal devices per Access point signaleren adviseren we een Access point-upgrade. Zo zorgen we samen voor een sterk netwerk, niet alleen voor jou, maar voor iedere netwerkgebruiker. 

Leer meer in de gratis Webinar over Cloudnetworking