Wifi beheer

Wifi

Managed Wifi

Wifi beheer is de oplossing als je niet de tijd of expertise in huis hebt voor het onderhoud van je WLAN. i4PROJECTS zorgt voor proactieve monitoring en het beheer van je draadloze netwerk. Zo heb je hier geen omkijken naar en kan jij je volledig richten op waar ontzettend goed in bent! 

Beschikbaarheid en Performance

De kwaliteit van een WLAN netwerk meten wij bij i4PROJECTS op basis van beschikbaarheid en performance. Dat houdt in dat we 24/7 checken of je wifiverbinding werkt en hoe snel je wifi netwerk presteert. Hier hoeven we niet voor bij je op locatie te zijn. Met ons cloudportaal kunnen we op afstand je APs configureren en doormeten. Zo blijf je altijd voorzien van een wifinetwerk van hoge kwaliteit.

Betrouwbare partner voor al onze ICT gerelateerde zaken. Van aanschaf en plaatsing van servers tot VoIP telefonie. Een flexibele instelling en goede support. Zeer tevreden met i4PROJECTS als iCT partner.

Hans van der Made, Emmi benelux BV

kantoor.png

Ingrijpen als het misgaat

Als een accespoint wegvalt krijgen wij daar live een melding van. Direct wordt er in ons systeem een ticket aangemaakt en schiet onze supportafdeling voor je uit de startblokken. We proberen zo snel mogelijk het probleem te lokaliseren en te verhelpen zodat jij weer van je wifi-verbinding gebruik kunt maken.

Wifibeheer vanaf €15,- per maand 

Managed Wifi van i4PROJECTS kost €15,- per maand. Omdat je betaalt voor de het gebruik van de oplossing is dit inclusief de hardware. Wij staan garant voor een werkende oplossing. De hardware blijft het eigendom van i4PROJECTS. Incidentele uitval van hardware kan gebeuren. Vaak is het probleem dan al opgelost voor je het gemerkt hebt.  Maar als dit vaker gebeurd is dat een teken dat er iets mis is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de hardware een defect heeft of dat een ander apparaat in de buurt van het accespoint zorgt voor een storing op het netwerk. Dan is het nodig dat we bij je langs komen. Een servicemonteur komt dan ter plekke het probleem elimineren. Dat is gewoon ICT zonder Kapsones.

i4BEHEER

WIFI Beheer van i4PROJECTS komt samen in het i4BEHEER dienstenpakket. Vraag nu een offerte aan

Offerte aanvragenMeer over i4BEHEER

Michelvdp.png