Wifi dekkingsmeting

Wifi

Breng jouw huidige Wifi-netwerk in kaart

Ervaar je problemen met je zakelijke WiFi netwerk? Of ben je gewoon benieuwd of je alles uit je huidige oplossing haalt? Of wil je een second opinion. Dan is een dekkingsmeting of Wifi site survey van i4PROJECTS wat je zoekt!

Onze WiFi was echt belabberd. Na een dekkingsmeting van i4PROJECTS weten we wat de storingen veroorzaakte. Nu we de storing verwijderd hebben is onze dekking en performance drastisch gestegen. Een echte aanrader dus!

 

kantoor.png

Met een dekkingsmeting brengen we je wifi letterlijk in kaart. Een medewerker van het i4TEAM komt bij je langs. Tijdens een WiFi site survey maken we een scan van de locatie waar een wifi netwerk is, of moet komen. Naar aanleiding van je wensen en eisen aan het wifi netwerk, bekijken we of de dekking van het WiFi netwerk optimaal is, of de datasnelheden overal goed zijn, of de netwerk capaciteit voldoende is en of de kwaliteit van het netwerk wel aan je eisen voldoet.

Wat je ontvangt na de meting is een uitgebreide rapportage waarin je op de plattegrond je de dekking ziet. Daarnaast bieden we je een advies aan om je netwerk naar een hoger performance-level te boosten. Dat wil jij toch ook! 

Kosten WiFi Site Survey 

Aan het laten uitvoeren van een WiFi dekkingsmeting bij i4PROJECTS zit een eenmalige investering verbonden die afhankelijk is van het formaat van het netwerk. Vraag een offerte op voor de exacte prijs voor jouw meting. Binnen drie weken kunnen we bij je op locatie een meting uitvoeren. Mocht je vervolgens besluiten om WiFi Beheer bij i4PROJECTS onder te brengen komen we je financieel tegemoet.  

Vraag direct een prijsopgave aan voor uw WiFi meting!

Een dekkingsmeting kunnen we meestal al binnen 3 weken bij je uitvoeren. In het geval van afname van Wifi bij i4PROJECTS komen we je financieel tegemoet.

Prijsopgave aanvragen

Noujah! Paul zit helemaal niet op z'n plek. Misschien een keertje F5-en? Dan komt hij vast terug.