WiFi oplossing

Wifi

WiFi oplossing

Steeds meer mensen nemen een eigen device mee naar het werk. Dat kan een laptop, smartphone of tablet zijn. Een goede draadloze internetvoorziening is daarom onmisbaar. i4PROJECTS biedt een WiFi Oplossing op maat, die aansluit bij wat je nodig hebt voor een verrassend voordelige prijs.  

Bring your own device (BYOD)

Het meenemen van eigen apparatuur naar kantoor kent zijn voor- en nadelen. Het gemak van werken van een eigen laptop komt met het gevaar van virussen op het hele bedrijfsnetwerk. Het inpluggen van een router is daarom niet voldoende. Het realiseren van een wifi oplossing die veilig, volledig dekkend en de gewenste internetsnelheid levert is een specialisatie waar i4PROJECTS je bij kan helpen.

Betrouwbare partner voor al onze ICT gerelateerde zaken. Van aanschaf en plaatsing van servers tot VoIP telefonie. Een flexibele instelling en goede support. Zeer tevreden met i4PROJECTS als iCT partner.

Hans van der Made, Emmi benelux BV

kantoor.png

Realisatie van WiFi oplossingen

Het realiseren van een WiFi-netwerk begint altijd met een inventarisatie van je wensen en eisen voor een oplossing. Samen met onze accountmanager brengen we in kaart wat je van een draadloze verbinding verwacht. Moeten alle medewerkers gebruik kunnen maken van het netwerk? Hoeveel gebruikers moet het netwerk kunnen gebruiken? Is er een guest-netwerk nodig voor klanten? Heb je gedacht aan mogelijkheden van WiFi marketing, is dat interessant voor je? 

Als we alle opties besproken hebben stellen wij een oplossing voor waarin je duidelijk uitgelegd wordt wat je krijgt en vooral wat het kost. Bij een akkoord gaan we direct aan de slag om het netwerk voor je aan te leggen. Accespoints worden geïnstalleerd, routers geconfigureerd en er wordt desgewenst een remote beheermodule toegevoegd zodat we op afstand de kwaliteit van het netwerk kunnen bewaken. 

Als het netwerk up-and-running is voeren we een dekkingscontrole uit. Hiermee brengen we (letterlijk) in kaart of en hoe je netwerk presteert op iedere vierkante meter in je kantoor of winkel. Zo weet je of, en hoe goed je WiFiverbinding werkt bij jouw bureau, het toilet en de koffiecorner. Eventuele blindspots en storingen werken we dan weg zodat je kan genieten van een top performance.  Dat wil jij toch ook.

Het is overigens ook mogelijk om een dekkingscontrole uit te voeren op je huidige wifinetwerk. Meer informatie vind je hier.

Sparren over WIFI Beheer?

Kom gerust eens langs. We nemen de opties met je door. Laat even weten dat je langs komt. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Afspraak maken  Meer over i4BEHEER

Noujah! Michel zit helemaal niet op z'n plek. Misschien een keertje F5-en? Dan komt hij vast terug.