Bartosz

''Bartosz kiest voor de betrouwbare en stabiele infrastructuur van Cisco Meraki.''

Bartosz heeft gekozen voor een Meraki MX-firewall en een tweetal access points van het type Meraki MR42. Daarmee kiest de organisatie voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Geen vreemde keuze voor deze club van ruim 150 IT-consultants

Vanuit Veenendaal test Bartosz softwaresystemen van de top 250 Nederlandse bedrijven in onder andere finance, overheid en industrie. Het zijn testers die high impact applicaties en systemen analyseren, risico’s blootleggen en barrières wegnemen met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van haar klanten.

IT brengt mensen en bedrijven verder dan ooit. En het weet hen bovendien te verbinden. Onder invloed van digitalisering zijn alledaagse zaken zoals bankieren, reizen met het openbaar vervoer en het regelen van ons pensioen de laatste tien jaar ingrijpend veranderd. De onmisbare systemen en processen die deze veranderingen mogelijk hebben gemaakt kunnen altijd efficiënter. Want elke verandering geeft ruimte voor verbetering.

Kiezen voor stabiele en betrouwbare infrastructuur

De apparatuur van Cisco Meraki is in dat opzicht de meest logische keuze voor Bartosz. De firewall en de access points worden centraal beheert in het Meraki dashboard. Hierdoor bereikt Bartosz een complete controle over alle data op en rond het netwerk.

Omdat alle apparatuur constant rapporteert in het dashboard wat zijn status is, heeft Bartosz vrijwel direct door als er iets misgaat in het netwerk. Doordat ieder component dit apart van elkaar doorgeeft aan het dashboard, is het eenvoudig om aan te wijzen waar in het netwerk de kink in de kabel zit. Dit zorgt dat problemen veel sneller dan voorheen kunnen worden opgelost. Het resultaat is een stabiel en betrouwbare bedrijfsnetwerk, dat ook nog eens heel veilig is.

”Het hebben van een stabiele en betrouwbare IT infrastructuur is een belangrijke randvoorwaarde voor het doen van onze business.”

Maarten Piepers

IT-Manager

Geen tijd meer kwijt aan niet beschikbare systemen

“De combinatie van de dienstverlening van i4PROJECTS en de hardware en tooling van Meraki maakt dat wij sinds de implementatie van deze infrastructuur geen tijd meer verliezen aan niet beschikbare systemen. De uitgebreide monitoring functionaliteit van Meraki zorgt er bovendien voor dat i4PROJECTS pro-actief de settings van onze infrastructuur verder kan aanpassen aan onze specifieke gebruikskenmerken. Wij zijn zeer tevreden over het advies van Michel van de Pol om met Cisco Meraki te gaan werken.”