Clouddiensten

Cloud-diensten

Clouddiensten

Werken in de Cloud
flexibiliteit in prijs en oplossing

Gemakkelijk en efficiënt werken is een must voor iedere ondernemer. Werken in de cloud biedt deze mogelijkheden. In het kort komt werken in de cloud erop neer dat je applicaties, bestanden, telefonie of zelfs complete werkplekken flexibel en schaalbaar afneemt via een online verbinding.

Altijd maatwerk

Een cloudoplossing is iedere keer weer een uitdaging. Bij werken in de cloud staat namelijk het bedrijfsdoel van de klant centraal. Samen met onze accountmanager ga je op zoek naar een oplossing die je bedrijfsprocessen volledig ondersteunt. Waarden als productiviteit, communicatie en samenwerken hebben daar een prominente plaats in. Op deze manier komen we tot een oplossing die je over de lange termijn ondersteunt en blijft ondersteunen.  

Ontmoet jouw held van de supportafdeling. 

Kevin Hannisse helpt je met ieder mogelijk probleem. Stel hem je vraag en wij weten zeker dat je in no-time geholpen bent.

Kevin.png

 

Een zichtbare ICT partij

i4PROJECTS wil een zichtbare ICT beheerder zijn en staat voor persoonlijk contact. Om deze reden spreken we geregeld af bij onze klanten op locatie. Op deze manier wordt het persoonlijke contact behouden en blijven we de zichtbare ICT beheerder. We zullen éénmaal per kwartaal preventief onderhoud uitvoeren. Dit gebeurd bij de klant op locatie. We controleren alle hardware en doen een performance check. We rapporteren hier uitvoerig over. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van je Cloudoplossing. 

Support zoals je gewend bent

De support die beschikbaar is voor alle ICT beheersdiensten van i4PROJECTS is uiteraard van toepassing op je oplossing in de Cloud. Hierdoor ben je altijd geholpen als je ergens tegenaan loopt. Onze medewerkers van de helpdesk staan van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Uiteraard is het ook mogelijk om 24/7 support aan te vragen onder andere voorwaarden. Je kunt bij hen terecht met gebruikersvragen, functionaliteitsvragen, functionaliteitskwesties, installatiecontroles, installatieproblemen en ondersteuning voor bedrijfs-software. We bieden directe ondersteuning via een speciaal telefoonnummer, daarnaast kunnen onze klanten een ticket aanmaken via de email.   

Vraag een i4CLOUD Demo aan en probeer het een week 

Alle clouddiensten van i4PROJECTS komen samen in het i4CLOUD pakket. Benieuwd wat de cloud jouw kan brengen? Probeer het een week gratis uit! 

Demo aanvragen

Michelvdp.png