Cloud Applicaties

Clouddiensten

Je huidige applicaties, maar dan in de Cloud

Terug naar overzicht Cloud diensten

Er zijn veel applicaties beschikbaar voor je online werkplek. Daardoor wordt werken in de cloud nog leuker en gemakkelijker. Software zoals Microsoft Office 365 wordt je als dienst aangeboden en je kunt het door ons laten beheren. Zo heb je het maximale gebruiksgemak, en houd jij je focus op je kernactiviteit. 

Vragen over Cloud applicaties? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

Flexibel en altijd up-to-date

Voor Cloud applicaties betaal je een maandelijks bedrag voor het gebruik. Je bent dus geen eigenaar van de software, maar gebruiker. Hierdoor heb je telkens recht op het nieuwste pakket. Is er een update, dan zal de volgende keer dat je inlogt direct de nieuwste versie starten. Hierdoor verlies je geen kostbare tijd meer aan het onderhouden en beheren van je applicaties. Daarnaast is het op- en afschalen van gebruiker heel eenvoudig omdat je slechts voor het gebruik betaalt. Met onze selfsupport kun je het aantal gebruikers elk moment op en af schroeven. Een nieuwe collega is dus in no-time voorzien van de vereiste IT-voorzieningen.

Met het SaaS licentiemodel ben je dus altijd up-to-date zonder dat je daarin hoeft te investeren. Dat wil jij toch ook? 

Werk een week in de Cloud met jouw favoriete software

Software die je dagelijks gebruikt moet je wel kunnen meenemen naar de cloud als je wil overstappen. Dan is het ideaal als je het een weekje kunt uitproberen met i4CLOUD Basics+software on demand 

Clouddemo aanvragen

 

screen800x500-1.jpeg