Cloud Backup

Cloud backup

Blijf de BaaS over je bestanden met de Cloud Backup

Terug naar overzicht Cloud diensten

Softwarematige fouten en ook menselijke fouten kunnen leiden tot datacorruptie of -verlies. Super vervelend, maar dat hoeft geen ramp te zijn als je een nette backup hebt gemaakt. Hierdoor kun je bij een dataramp altijd terugvallen op je laatste recoverypoint. Zo weet je zeker dat je bestanden veilig opgeslagen staan zonder dat iemand daar bij kan. De Cloud Backup van i4PROJECTS biedt je het risicomanagment dat je als ondernemer hebben wil.

Vragen over Cloud back-up? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

Disaster Recovery

Een fautje zit in een klein hoekje. Dat kan heel vervelend zijn als dat foutje betekent dat je dagen werk kwijt bent. Zoiets kan je je als bedrijf niet permiteren. Daarom is het belangrijk om dat risico goed af te dekken met een (dagelijkse) backup. Iedere avond kopieërt ons systeem dan al jouw data van je cloud naar een extern punt waar het veilig opgeslagen wordt. We hopen deze gegevens nooit meer nodig te hebben, maar mocht er toch een probleem ontstaan, dan kun je terugvallen op die data. Zo beperk je het risico op dataverlies zoveel mogelijk. Dat wil jij toch ook?

Dat is ICT zonder Kapsones

Backup as a Service (BaaS)

Backup as a Service biedt je de mogelijkheid om organisatiedata te back-uppen zonder dat hier een lokale back-up voorziening voor nodig is. Dit scheelt een substantiële investering ten opzichte van on-site back-up. Zonder enige investering koop je voor een maandelijks bedrag je back-up af. Daarnaast is je data ook nog eens beschermt op het moment dat onverhoopt je bedrijf afbrand omdat je data op een externe locatie is opgeslagen.

De wijze waarop i4projects opereert is verbluffend. Snel, helder en altijd een stapje voor op de concurrentie. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

 

kantoor.png

Kosten Cloud Backup 

Een Cloud Back-up bij i4PROJECTS betaal je per server per maand. Wat jouw oplossing exact zal gaan kosten is afhankelijk van meerdere variabelen. Een van die variabele is hoevaak je een backup wil doen. Een andere variabele is de snelheid van je hersteltijd. Op die manier kun je geheel op maat je risico’s afdekken. Zo betaal je nooit te veel voor jouw cloudoplossing.

i4BACKUP

De Cloud Backup van i4PROJECTS vind je terug in het dienstenpakket i4BACKUP Vraag nu een offerte aan

Offerte aanvragenMeer over i4BACKUP

Michelvdp.png