Cloudopslag

Samenwerking in de cloud

De Cloudopslag van i4PROJECTS, de ideale oplossing voor Filesharing

Terug naar overzicht Cloud diensten

De Cloudopslag diensten van i4PROJECTS zijn de basis voor de ideale oplossing voor Filesharing. Samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Omdat collega’s tegelijkertijd, overal en altijd, kunnen werken in hetzelfde document hoef je nooit meer te werken met versienummers. Nooit meer documenten naar elkaar mailen en USB-sticks zijn verleden tijd. Efficiënter werken dan dit kan haast niet. Dat wil jij toch ook!

Efficiënter samenwerken

Met Cloudopslag heb je nooit meer onderhoud aan dure servers, want die staan niet meer bij jouw op de zaak. Alle bestanden worden geplaatst op externe server die beveiligd zijn met High-tech security. Hierdoor heb jij alleen het gemak, maar niet het onderhoud. Nooit meer documenten intern mailen, maar alles vanaf een centrale plek. Op ieder device aan te roepen, mits je een internetverbinding hebt. 

Authorized Reseller van Cloudstorage providers

i4PROJECTS is Authorized reseller van meerdere cloud storage providers. Zo maken we gebruik van de diensten van Dropbox of Nomadesk, Microsoft Onedrive en Google Drive. Dropbox biedt bijvoorbeeld geen ondersteuning voor bestandtypen. Alle bestanden moeten eerst gedownload worden en kunnen niet online geopend worden. Dit kan problemen opleveren als je bijvoorbeeld je documenten wilt uitlezen op je smartphone. Zo is voor iedere Cloud storage provider iets positiefs of negatiefs te zeggen. Wat voor ons belangrijk is, is dat jij optimaal ondersteund wordt bij wat je nodig hebt en dat je het beheer volledig verzorgd aan ons kunt overlaten. 

i4PROJECTS kan snelle aanpassingen leveren en de lijnen zijn kort. Bovendien is het voor ons makkelijk dat de mensen ons bedrijf kennen. Ze kennen onze werkmethodes en onze procedures. Dat komt het partnerschap zeker ten goede. 

 

WERNER DORNBOS, MANDERSLOOT'S EXPEDITIEBEDRIJF BV

Mandersloot Expeditiebedrijf is een klant van i4PROJECTS

Beheer van Cloud opslag

Onder beheerstaken van Cloud Opslag valt allereerst de migratie van alle bestanden van een lokale plek naar de cloud. Daarnaast zorgen we voor een logische mappenstructuur, beheren we je gebruikers en teams, configureren wat er wel en wat er niet gedeeld mag worden met wie en zorgen voor de dataveiligheid die je verlangt. We hebben alle beheerscertificeringen van de providers in huis. Dit geeft je de garantie dat jouw Cloud Opslag met uiterste precisie en zorg beheerd wordt. We willen dat jij optimaal gebruik kunt maken van je oplossing zonder dat je je focus op je kernactiviteit verliest. Het moet gewoon werken zoals het bedoeld is, niet meer en niet minder. En mocht je toch tegen gebruikers- of functionaliteitsvragen aanlopen staat de supportafdeling voor je klaar.  

Dat is ICT zonder Kapsones.

Vragen over Cloudopslag? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

i4CLOUD gratis uitproberen!

Voor je overstapt naar de i4CLOUD moet je er een goed gevoel bij hebben. Waarom probeer je het niet een weekje gratis uit? Dan kan je direct kijken of het voor je werkt! 

Demo aanvragenMeer over i4BEHEER

Michelvdp.png