Werken in de cloud

Werken in de Cloud

Altijd en overal kunnen werken in de i4CLOUD

Terug naar overzicht Cloud diensten

Overweeg je als bedrijf over te stappen naar Flex- of Thuiswerken? Dan kan het interessant zijn om over te stappen op de i4CLOUD. Deze dienst van i4PROJECTS levert je een online werkplek voor alle medewerkers in je bedrijf. Hierdoor zit niemand meer vast aan een bureau of Desktop, maar kan altijd en overal werken. De enige voorwaarde is een internetverbinding, en het Nieuwe Werken kan beginnen.

Online werkplek

Als je een werkplek hebt in de cloud kun je door de bedrijfsportaal inloggen op je eigen werkplek. Het maakt dan niet uit waar je bent want alle documenten, bestanden en zelfs programma’s worden dan ingeladen. Door je virtuele desktopomgeving ben je niet meer gebonden aan je bureau. Dit geeft jou en je collega’s een enorme flexibiliteit. Je bent niet meer afhankelijk van tijd en plek waardoor je ook gewoon vanuit huis kunt werken als dat nodig is.

Een schaalbare ICT oplossing

Een bedrijf kan groeien, een bedrijf kan krimpen. Daar zal iedere ondernemer zich vast in herkennen. Helaas groeit een ICT-oplossing niet altijd met je mee. Werken vanuit de Cloud is dan een uitkomst. Je betaalt namelijk alleen voor de werkplekken waar je gebruik van maakt. Het aantal werkplekken groeit dus met je mee.

De wijze waarop i4projects opereert is verbluffend. Snel, helder en altijd een stapje voor op de concurrentie. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

Naam, van een bekende ondernemer

kantoor.png

Vragen over Werken in de Cloud? Bel ons op via 088 30 40 700 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

Kosten Werken in de Cloud

Wat een werkplek per maand kost is volledig afhankelijk van de eisen die jouw medewerker stelt aan zijn werkplek. Er is veel mogelijk in een cloudwerkplek. Per werkplek betaal je een maandelijks bedrag voor het beheer en de softwarelicenties. Hierdoor behoud je de flexibiliteit om snel te kunnen handelen als de markt verandert, maar heb je wel een ICT-voorziening die je onderneming volledig ondersteunt.

Contact opnemen   Terug naar overzicht Cloud diensten

Ontmoet jouw held op het gebied van Cloud Applicaties. 

Barry kan je alles vertellen over Cloudopslag. Stel hem je vraag en wij weten zeker dat er voor jou geen mysteries meer zijn als het ergens over ‘in the cloud’ gaat.

Barry.png