Overal en altijd efficiënt werken met Office 365 op laptop, tablet én mobiel 

Office 365 is een cloud-based dienst van Microsoft, waarmee u vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, Officedocumenten en webvergaderingen heeft. 

i4PROJECTS kan de implementatie van Office 365 voor uw bedrijf verzorgen. Inclusief de migratie en integratie van uw bestaande omgeving. Hierdoor kunnen uw gebruikers probleemloos gebruik blijven maken van alle mogelijkheden. Wij kunnen ook uw beheerders opleiden of het beheer van u overnemen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Office 365 licenties.  

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina

Wat is Microsoft Office 365? 

U kunt Office 365 zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. U hebt uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op het werk of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw bedrijfsgegevens, ook tot uw archief. 

De voordelen

 • Altijd de laatste versie van Office 
 • 1 TB opslag en delen van bestanden 
 • 24/7 Helpdesk
 • Office 365 voor het MKB 

Als u de productiviteit van uw organisatie wil verhogen biedt Office 365 vele voordelen. Omdat u met Office 365 volledig in de cloud werkt, is er geen beheer meer nodig van fileservers en hoeft er niet handmatig op iedere werkplek software te worden vernieuwd. In Office 365 werkt u namelijk altijd op de laatste versie van Office. Via een centraal portal worden alle gebruikersaccounts, toegangsrechten en de uitrol binnen de organisatie beheerd. Al uw medewerkers kunnen altijd, overal en vrijwel op ieder apparaat toegang krijgen tot e-mail, documenten, contactpersonen, bedrijfsportalen, agenda’s en nog veel meer. En altijd in de laatste versie met de nieuwste features en mogelijkheden.  

99,99% beschikbaarheid gegarandeerd! 

Microsoft belooft 99,9% beschikbaarheid. Als Microsoft deze belofte niet nakomt zit hier een financiële compensatie aan verbonden. De software wordt aangeboden via een abonnement waarvoor een bedrag per gebruiker per maand wordt gerekend. Doordat gewerkt wordt met software die de gebruiker al kennen en gebruiken kunnen zij er direct mee aan de slag zonder extra training.   

Benieuwd naar de mogelijkheden van Office 365?

Download ons Office 365 Whitepaper

Office 365 onderdelen 

Office 365 omvat onder andere: 

 • Office web Apps, waarmee u online Office-documenten kunt maken, opslaan en bewerken via een webbrowser zonder installatie van Officesoftware op uw pc. 
 • Exchange Online, waarmee u altijd en overal toegang hebt tot uw e-mail, agenda, taken en contactpersonen. 
 • Microsoft Teams, voor bellen, chatten, het houden van online vergaderingen met audio en video, het geven van online presentaties en het delen van uw bureaublad. 
 • SharePoint Online voor online samenwerken en het delen van informatie. 

Office 365 apps

Gebruikers van Office 365 hebben vanuit het startscherm eenvoudig toegang tot persoonlijke instellingen en zoekmogelijkheden naar diensten en toepassingen die in de Microsoft Cloud worden afgenomen. Welke Office 365 Apps u hier ziet is afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm. Gebruikers kunnen het startscherm personaliseren en ook Office Store, Azure apps, SharePoint apps, Line of Business apps en persoonlijke apps toevoegen.

Welke Microsoft Office 365 licentie?

Office 365Wilt u gaan werken met Office 365, maar weet u nog niet welke licentie u nodig heeft? Laat u adviseren door een van onze Consultants. We kunnen u helpen bij het samenstellen van een Office 365 pakket dat past bij uw manier van werken.

 • Vrijblijvend advies
 • Binnen 1 werkdag een prijsopgave
 • Advies van een gespecialiseerde Office 365 adviseur