Samen zorgen voor het beste resultaat met Managed Networking door inzet van slimme technieken

Focus op oplossingen met voorspelbare kosten

Managed Networking Services

Met de juiste begeleiding kan je het beste resultaat halen uit Cisco Meraki apparatuur. Het kiezen van de juiste IT-partij is daarbij van groot belang. Wij hebben de ervaring en de expertise om Cisco Meraki apparatuur voor je te installeren en te beheren.

i4 is al jaren preferred Cisco professional business partner voor de geavanceerde netwerkoplossingen van Cisco Meraki. I4 verzorgt desgewenst de implementatie en configuratie. i4 garandeert daarmee dat Cisco Meraki ook echt slim voor jouw onderneming gaat werken. Geen oplopende complexiteit in de configuratie meer en daarmee geen risico op downtime of imago schade.  

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Het samenstellen van oplossingen voor verschillende branches is onze expertise. Onze dienstverlening onderscheidt en bewijst zich al jaren positief binnen vele branches en ondernemingen. We helpen bij de opstart van het project of nemen desgewenst de gehele implementatie en beheer over. Op deze manier garanderen wij professionaliteit, kwaliteit en continuïteit!

Geen voorinvestering maar je wilt wel direct gebruik maken van up-to-date netwerkapparatuur? Geen probleem, i4 levert desgewenst de oplossing voor een vast maandbedrag. Je betaalt voor het gebruik, niet voor het bezit. Bij een eventuele storing helpen we direct en defecte apparatuur wordt zonder gedoe vervangen.

De optie voor een vast maandbedrag kan ook wanneer i4 het bestaande netwerk gaat beheren. Ons professioneel gecertificeerde team zit klaar om het netwerk proactief 24/7 in de gaten te houden. Hiermee is jouw netwerk in goede handen, en je maakt optimaal gebruik van alle relevante functionaliteiten.