Samen zorgen voor het beste resultaat

Managed Networking

De ideale partner voor uw Managed Network

Met de juiste begeleiding kunt u het beste resultaat halen uit uw Cisco Meraki apparatuur. Het kiezen van de juiste IT-partij is daarbij van groot belang. Wij hebben de ervaring en de expertise om uw Cisco Meraki apparatuur voor u te installeren en te beheren.

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina

Onze kwaliteit

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Het samenstellen van oplossingen voor verschillende branches is ons expertise. Onze dienstverlening heeft zich positief bewezen bij verschillende scholen en enterprises. We kunnen u helpen om uw project te kickstarten. Of we nemen het hele beheer voor u over. Dan heeft u gegarandeerd een werkende oplossing voor een vast bedrag in de maand. 

Geen zin in een voorinvestering, maar wilt u wel direct gebruik maken van de netwerkapparatuur? i4PROJECTS levert oplossingen voor een vast bedrag in de maand. U betaalt voor het gebruik, niet voor het bezit. Gaat er iets kapot dan vervangen we het direct. 

Voor een vast bedrag in de maand kunnen we u ondersteuning bieden bij het beheer van uw netwerk. Er zit altijd een gecertificeerd team van voor u klaar die uw netwerk proactief in de gaten houden. Zo weet u zeker dat uw eigen netwerk in handen is van experts en maakt u optimaal gebruik van de functionaliteiten die deze oplossing biedt. 

i4PROJECTS heeft jaren ervaring met het samenstellen van Cisco Meraki oplossingen in diverse branches. We kunnen u ondersteunen bij het uitrollen en configureren van uw oplossing. Zo gaan de oplossingen van Cisco Meraki slim voor u werken. 

We zijn partner van Cisco Meraki, waardoor we regelmatig in contact worden gebracht met bedrijven die net kennismaken met de oplossingen van Cisco Meraki. We helpen u graag om uw project een groot succes te maken.