Proactieve beveiliging, monitoring en beheer van alle cyber-security

Altijd en overal inzicht in het netwerk

Managed Security Services

Managed Security Services is de ideale oplossing voor organisaties die moeite hebben om de snelle veranderingen in de technologie bij te kunnen of willen houden. Dagelijks worden nieuwe vormen van malware, phishing en ransomware op het internet verspreid.

i4 bundelt de krachten van EndPoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring en biedt deze service op- en afschaalbaar aan. Op deze manier ontzorgt i4 organisaties op het gebied van Cyber Security.

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Meer dan standaard

Managed Security Standaard bevat de basis beveiligingsproducten die een organisatie helpen om cyberaanvallen tegen te houden. Een combinatie van Endpoint Protection en een Internet Security Gateway. Alle domeinen en IP-Adressen die worden benaderd zullen worden gecontroleerd. Zodra er een kwaadaardig domein of IP-adres wordt benaderd zal dit worden geblokkeerd. Tevens wordt er met Endpoint Protection de beveiliging op iedere endpoint (Windows, MacOS en Linux) verbeterd. Managed Security Standaard is gebaseerd op geautomatiseerde beveiliging door de geleverde producten. De binnenkomende bedreigingen zullen niet automatisch worden geanalyseerd door onze security consultants. Indien gewenst kan dit alsnog op nacalculatie worden gedaan.

Advanced in het kwadraat

Managed Security Advanced bevat de basis beveiligingsproducten die een organisatie helpen om cyberaanvallen tegen te houden. Een combinatie van Endpoint Protection en een Internet Security Gateway. Alle domeinen en IP-adressen die worden benaderd worden gecontroleerd. Zodra een kwaadaardig domein of IP-adres wordt benaderd zal dit worden geblokkeerd. Tevens wordt met Endpoint Protection de beveiliging op ieder endpoint (Windows, MacOS en Linux) verbeterd. Managed Security Advanced biedt naast de geautomatiseerde security ook een Threat Reponse oplossing waarbij de securityconsultants van i4 alle inkomende bedreigingen detecteren, analyseren en indien nodig blokkeren. Bovendien worden ook alle Android en iOS devices voorzien van de beschikbare securityoplossingen in combinatie met Mobile Device Management. Zo wordt uw organisatie ook beheerder van de zakelijke telefoons in uw netwerk om te voorkomen dat er een datalek ontstaat.

Premium voor iedereen

Managed Security Premium is de securityoplossing die gericht is op de toekomst door een extra beveiligingslaag te creeeren in de cloud. Door de toevoeging van Cloud monitoring is het mogelijk om afwijkend gedrag in het netwerk te detecteren binnen Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud. Bovendien is het ook mogelijk om een applicatie op te zetten die op locatie al het verkeer monitort. Zo krijgen de Security Consultants van i4 meer inzicht in de Cloud als het netwerk op locatie, waardoor bedreigingen eerder kunnen worden tegengehouden.