IT centraal beheerd door i4

Up-to-date door standaardisatie en efficiënter beheer

Managed Workplace Services

i4 wil bedrijven in Nederland laten ervaren dat IT anders kan. Onze Managed Workplace Services zijn  gebouwd met Security by Design als uitgangspunt. Wij willen een zichtbare IT beheerder zijn waarbij wij preventief onderhoud uitvoeren. We controleren alle hardware en doen een performance check. 

Wij bieden een toekomstbestendige totaaloplossing aan op het gebied van IT. Met betrouwbare informatie, de nieuwste technieken, optimale service en een uitstekende ondersteuning. Waarden als productiviteit, communicatie en samenwerken hebben daar een prominente plaats in. Op deze manier komen we tot een oplossing die je over de lange termijn ondersteunt en blijft ondersteunen.   

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Meer weten?

Lees onze Innax Case over Managed Workplace Services

Microsoft 365

i4 kan de implementatie van Microsoft 365 voor jouw bedrijf verzorgen. Inclusief de migratie en integratie van de bestaande omgeving. Hierdoor kunnen gebruikers probleemloos gebruik blijven maken van alle mogelijkheden.

Server

Op het moment dat je systeembeheer uitbesteedt aan i4 heb je altijd een team van professionals voor handen die het IT-systeem met zorg en aandacht beheren. Hierdoor heeft jouw organisatie geen omkijken meer naar de gehele IT-oplossing.

Desktop

Voor iedere werkplek een personal IT-assistent. i4 biedt werkplekbeheer oplossingen voor organisaties. Je werkplek is altijd automatisch up-to-date, beveiligd, voorzien van support en je betaalt per werkplek.