i4PROJECTS heeft drie oplossingen voor IT Beheer

Dat is IT dat past bij uw manier van ondernemen

Managed Networking

De ideale partner voor uw Managed Network

Met de juiste begeleiding kunt u het beste resultaat halen uit uw Cisco Meraki apparatuur. Het kiezen van de juiste IT-partij is daarbij van groot belang. Wij hebben de ervaring en de expertise om uw Cisco Meraki apparatuur voor u te installeren en te beheren.

Managed Security Services

Managed Security Services is de ideale oplossing voor organisaties die moeite hebben om de snelle veranderingen in de technologie bij te kunnen of willen houden. Dagelijks worden nieuwe vormen van malware, phishing en ransomware op het internet verspreid. i4PROJECTS bundelt de krachten van EndPoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring en biedt deze service op- en afschaalbaar aan. Op deze manier ontzorgt i4PROJECTS organisaties op het gebied van Cyber Security.

Managed IT Services

i4PROJECTS wil bedrijven in Nederland laten ervaren dat IT anders kan. Onze Managed IT Services zijn gebouwd met Security by Design als uitgangspunt. Wij willen een zichtbare IT beheerder zijn waarbij wij éénmaal per kwartaal preventief onderhoud uitvoeren. Dit gebeurt bij de klant op locatie. We controleren alle hardware en doen een performance check. We rapporteren hier uitvoerig over. Zo bent u altijd op de hoogte van de status 

Wij bieden u een toekomstbestendige totaaloplossing aan op het gebied van IT. Met betrouwbare informatie, de nieuwste technieken, optimale service en een uitstekende ondersteuning. Waarden als productiviteit, communicatie en samenwerken hebben daar een prominente plaats in. Op deze manier komen we tot een oplossing die je over de lange termijn ondersteunt en blijft ondersteunen.   

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina