i4 heeft drie oplossingen voor Managed IT Services

Dat is IT dat past bij jouw manier van ondernemen

Focus op oplossingen met voorspelbare kosten

Managed Networking Services

Met de juiste begeleiding kan je het beste resultaat halen uit Cisco Meraki apparatuur. Het kiezen van de juiste IT-partij is daarbij van groot belang. Wij hebben de ervaring en de expertise om Cisco Meraki apparatuur voor je te installeren en te beheren.

i4 is al jaren preferred Cisco professional business partner voor de geavanceerde netwerkoplossingen van Cisco Meraki. I4 verzorgt desgewenst de implementatie en configuratie. i4 garandeert daarmee dat Cisco Meraki ook echt slim voor jouw onderneming gaat werken. Geen oplopende complexiteit in de configuratie meer en daarmee geen risico op downtime of imago schade.  

Altijd en overal inzicht in het netwerk

Managed Security Services

Managed Security Services is de ideale oplossing voor organisaties die moeite hebben om de snelle veranderingen in de technologie bij te kunnen of willen houden. Dagelijks worden nieuwe vormen van malware, phishing en ransomware op het internet verspreid.

i4 bundelt de krachten van EndPoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring en biedt deze service op- en afschaalbaar aan. Op deze manier ontzorgt i4 organisaties op het gebied van Cyber Security.

Up-to-date door standaardisatie en efficiënter beheer

Managed Workplace Services

i4 wil bedrijven in Nederland laten ervaren dat IT anders kan. Onze Managed Workplace Services zijn  gebouwd met Security by Design als uitgangspunt. Wij willen een zichtbare IT beheerder zijn waarbij wij preventief onderhoud uitvoeren. We controleren alle hardware en doen een performance check. 

Wij bieden een toekomstbestendige totaaloplossing aan op het gebied van IT. Met betrouwbare informatie, de nieuwste technieken, optimale service en een uitstekende ondersteuning. Waarden als productiviteit, communicatie en samenwerken hebben daar een prominente plaats in. Op deze manier komen we tot een oplossing die je over de lange termijn ondersteunt en blijft ondersteunen.   

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina