Telefonieoplossing voor MKB

Telefonie

Telefonieoplossing voor MKB

Echt in contact staan met je klanten. 

Goed communiceren met je klanten kan het succes maken voor een bedrijf. Bereikbaarheid kan daarbij bepalend zijn. Telefonie moet je dan goed geregeld hebben. Bij i4PROJECTS leveren we voor iedere situatie een passende oplossing die jouw bereikbaarheid volledig ondersteund. 

Een oplossing die bij je past

De definitie voor bereikbaarheid is voor iedere onderneming anders. We proberen bij i4PROJECTS deze definitie zo concreet mogelijk voor je te maken. Ben je veel onderweg, of zit je veel op kantoor? Bel jij je klanten op, of bellen zij jou? Wil je een compleet callcenter of is mobiele bereikbaarheid van je medewerkers als voldoende? Hierin gaan we zoeken naar de balans die past bij jouw bedrijf. Is schaalbaarheid in je oplossing belangrijk? Dan is het interessant om VoIP te overwegen, maar als een telefooncentrale met ISDN-lijnen beter bij je past zullen we dat ook adviseren.

i4PROJECTS levert ICT zonder kapsones. Dat houdt in dat je telecom werkt, je ondersteunt, en dat je nooit teveel betaalt.  

KPN stopt met ISDN & Analoge Telefonie. Wat betekent dat voor jou?

Kom gerust eens langs. Michel neemt alle opties met je door. Laat even weten dat je langs komt. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Afspraak maken Meer lezen 

Michelvdp.png