SIP Trunk

Telefonie

SIP Trunk

Een SIP Trunk kun je vergelijken met traditionele telefonie met als verschil dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via de telefoonlijn lopen, maar via je internetverbinding. Spraak- en dataverkeer lopen over één netwerk. Met een SIP Trunk blijft je telefooncentrale inpandig. Dat is een perfecte oplossing als je net hebt geïnvesteerd in een eigen PBX-centrale, maar toch gebruik wil maken van alle voordelen van VoIP.

Met een SIP Trunk van i4PROJECTS wordt je telefooncentrale aangesloten op het telefonienetwerk van i4PROJECTS. Hiervoor zijn geen aanpassingen of investeringen nodig, en het levert direct aanzienlijke besparingen op. Alle analoge en ISDN lijnen worden overbodig terwijl uw huidige telefoon of fax nummers behouden en bereikbaar blijven.  

Voordelen SIP Trunk

Door gebruik te maken van een SIP Trunk ga je direct besparen op telefonie. Allereerst bespaar je flink op infrastructuur doordat spraak en data over één verbinding lopen. Daarnaast worden er scherpere tarieven aangeboden dan via traditionele telefonie. Intern bellen wordt door een SIP Trunk kosteloos, zelfs als je meerdere vestigingen hebt betaal je niks voor je gesprekken. 

Ontmoet jouw held van de supportafdeling. 

Niels van Bennekom helpt je met ieder mogelijk probleem. Stel hem je vraag en wij weten zeker dat je in no-time geholpen bent.

Noujah! Niels zit helemaal niet op z'n plek. Misschien een keertje F5-en? Dan komt hij vast terug.

Kiezen tussen Hosted VoIP en SIP Trunk

Maak je gebruik van een PBX centrale of heb je hier pas nog in geïnvesteerd? Dan is SIP Trunking een goede oplossing, want daarmee blijf je gebruik maken van de bestaande infrastructuur en telefooncentrale. SIP Trunk is een kwalitatieve oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die kosten willen besparen. Hosted VoIP is een goed alternatief voor SIP Trunk wanner er nog geen telefooncentrale aanwezig is op locatie. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een centrale 'in de cloud' bespaar je kosten op de aanschaf van een PBX centrale, maar maak je wel gebruik van alle gemakken van zo'n telefooncentrale.

Weet je niet wat het beste is in jouw situatie? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

i4VOICE

Alle telefonieoplossingen van i4PROJECTS komen samen in het i4-VOICE pakket. Vraag nu een offerte aan

Offerte aanvragenMeer over i4VOICE

Michelvdp.png