Vast Mobiel integratie

Telefonie

Vast Mobiel Integratie

Als je niet altijd achter je bureau zit en veel onderweg bent is het ideaal om je telefoon door te schakelen naar je 06-nummer. Vast Mobiel integratie, kort gezegd VaMo gaat net een stapje verder. Het verbindt je vaste VoIP-lijnen aan je mobiele nummers. Je kunt met je mobiele telefoon uitbellen met het vaste nummer van kantoor. De klant ziet dan op zijn scherm een vast nummer, terwijl je belt met een smartphone. Ideaal in gebruiksgemak, maar ook verrassend voordelig!

Hoe werkt het?

Als je gebruik maakt van VaMo ontvang je een KPN-simkaart die volledig is geïntegreerd in je VoIP telefooncentrale. Als je deze in een mobiel toestel stopt bel je via je VoIP account uit en in. Daarbij maakt het niet uit waar je bent, altijd ziet degene die gebeld wordt het vaste vertrouwde telefoonnummer van de zaak op zijn toestel staan. Je hebt eigenlijk geen vast toestel meer nodig, maar mocht je dit toch prettig vinden kan je uiteraard prima een Yealink en een smartphone combineren. 

Ontmoet jouw held van de supportafdeling. 

Niels van Bennekom helpt je met ieder mogelijk probleem. Stel hem je vraag en wij weten zeker dat je in no-time geholpen bent.

Noujah! Niels zit helemaal niet op z'n plek. Misschien een keertje F5-en? Dan komt hij vast terug.

VaMo App

Tot de tijd dat het mobiele abonnement afloopt kun je gebruik maken van de VaMo App. Dit is een tussenoplossing, die uitermate geschikt is voor een transitie tussen vaste en mobiel naar VaMo. Met deze app (iOS, Android & windows phone) kun je uitbellen met je vaste nummer, een automatische doorschakeling instellen en met de mobiele telefoon oproepen voor vaste nummer beantwoorden. 

Met het VaMo contract bel je in Nederland onbeperkt voor een vast bedrag. Het mobiele telefoonnummer kan uiteraard gecombineerd worden met diverse bundels. Denk aan een SMS bundel of bundels voor internationaal dataverkeer. Voor nationaal dataverbruik biedt i4PROJECTS een groot aantal databundels, variërend van 1 GB tot maar liefst 50 GB. Ook zijn er 4G bundels beschikbaar van 1 tot 5 GB. Bovendien kunnen databundels gedeeld worden met collega’s om variërend dataverbruik af te vangen.

Uitgebreide mogelijkheden

VaMo wordt standaard geleverd met uitgebreide mogelijkheden om de bereikbaarheid te beheren zoals doorschakelingen en rapportagemogelijkheden. Ook zijn er diensten beschikbaar die het mogelijk maken om efficiënter te communiceren in combinatie met de pc, zoals bellen vanuit contactlijsten, vanaf het klembord of contactgegevens op website, maar ook door inzicht in de beschikbaarheid van collega’s en de koppeling met diverse mail- en CRM programma’s.

Dat wil jij toch ook!

Vragen over VaMo? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

Overstappen op VaMo?

Heb je al besloten? Wil je met het hele bedrijf over op VaMo? Vraag dan een offerte aan bij Michel. Hij helpt je graag verder in het aankoopproces. Je bent altijd welkom bij ons. Laat wel even weten dat je langs komt.

Offerte aanvragenMeer over i4VOICE

Michelvdp.png