VoIP

Telefonie

Hosted VoIP

Hosted telefonie staat ook wel bekend als Cloud telefonie of bellen over IP. Het geeft je de mogelijkheid om zonder investering in een eigen telefooncentrale toch gebruik te maken van alle faciliteiten die VoIP tegenwoordig biedt. Al je zakelijk telefoonverkeer loopt via een virtuele telefooncentrale in de Cloud. Hierdoor kan je flink besparen op je zakelijke telefonie. Naast besparingen is de integratie met CRM of andere bedrijfsapplicaties gemakkelijker. En dat ga je direct merken in je workflow. 

Vragen over Hosted VoIP? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

Wat is VoIP

VoiP of Voice over IP is een telefonie oplossing waarbij je belt over het internet. Er zijn geen traditionele telefoonlijnen zoals ISDN meer nodig omdat het gespreksverkeer over de internetkabel gaat. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen bellen is een VoIP account, een telefoonnummer, een VoIP toestel en een werkende internetverbinding. 

Flexibele telefonie 

Een onderneming kan groeien en krimpen. Dan is het prettig als je oplossing voor telefonie niet gebonden is aan langlopende contracten. Bij i4PROJECTS kun je iedere maand je abonnement omhoog en omlaag bijstellen. Heel handig als je nieuwe medewerkers in dienst neemt, of collega's moet ontslaan. Daarnaast is het ook mogelijk om in drukke periodes zoals rond feestdagen extra gebruikers toe te voegen.

Je betaalt namelijk per gebruiker per maand. Zo blijf je als ondernemer zelf de baas over je telefonie oplossing. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, en daarom nooit teveel.  

 Voip verbeterd je bereikbaarheid

Een VoIP oplossing kan je onbeperkt moduleren. Wil je alleen gebeld kunnen worden, of juist alleen uit kunnen bellen? Keuzemenu's instellen, wachtrijen aanmaken of kunnen doorschakelen naar je mobiele telefoon? Een greep uit de mogelijkheden die je kunt instellen voor VoIP. Samen met de accountmanager van i4PROJECTS ga je zoeken naar een oplossing die recht doet aan al jouw wensen en eisen. Hierdoor word je volledig ondersteund en ben je altijd bereikbaar, precies zoals jij het wilt. 

Betrouwbare partner voor al onze ICT gerelateerde zaken. Van aanschaf en plaatsing van servers tot VoIP telefonie. Een flexibele instelling en goede support. Zeer tevreden met i4PROJECTS als iCT partner.

Hans van der Made, Emmi benelux BV

kantoor.png

VoIP is grenzeloos

Een VoIP centrale heeft geen beperkingen op het aantal binnenkomende gesprekken. Je kunt een onbeperkt aantal telefoontjes ontvangen. Helaas kun je zelf maar een beller tegelijkertijd te woord staan. Daarom is het van belang om een goed belplan op te stellen. Zo vang je iedere beller positief op, en mis je nooit meer een gesprek. 

VoIP is ongebonden

Jouw persoonlijke telefoonnummer is in een VoIP oplossing verbonden met een VoIP account. Hierdoor ben je niet meer gebonden aan een locatie. Het enige wat je nodig hebt is een VoIP toestel (of VaMo) en een werkende internetverbinding. Ben je verbonden, dan kan je je aanmelden op het toestel en je bent direct bereikbaar. Dit is ideaal voor flexwerkers, thuiswerkers of mensen die veel onderweg zijn. 

VoIP is goedkoper

VoIP bellen is tot wel 40% voordeliger dan traditionele telefonie zoals ISDN. Uiteraard is dat afhankelijk van je abonnement en de gesprekstarieven. Onderling bellen gebruikers binnen je bedrijf kosteloos, ook als ze op een andere locatie zitten of veel onderweg zijn. 

i4VOICE

VoIP van i4PROJECTS komen samen in het i4VOICE-pakket. Vraag nu een offerte aan

Offerte aanvragenMeer over i4VOICE

Michelvdp.png