ICT Beheer

ICT-diensten

ICT Beheer

ICT, maar dan Plug-and-play

ICT is heel mooi, maar dan moet het wel werken. ICT Beheer van i4PROJECTS zorgt ervoor dat jouw ict oplossing proactief beheerd wordt zodat je er optimaal gebruik van kunt maken zonder dat je er omkijken naar hebt. Wij nemen het onderhoud voor je oplossing voor onze rekening. Onderhoud betekent dat we je ICT systeem in topconditie houden, storingen voorkomen en verhelpen en wijzigingen aanbrengen als je dat van ons verlangt. Daarnaast ben je altijd gegarandeerd van onze supportafdeling die je in no-time verder helpt.

We denken met je mee op meerdere niveaus

i4PROJECTS gaat voor een oplossing die je echt ondersteunt in je bedrijfsvoering. We denken mee op meerdere niveau's. Jij kent je markt goed, en wij begrijpen ICT. We denken mee op tactisch, strategisch en operationeel niveau. Samen met jou bekijken we welke oplossingen echt noodzakelijk of gewenst zijn. Hierdoor blijf jij als eindgebruiker maximaal ondersteund. Door de ICT-beheer oplossing van i4PROJECTS zullen de kosten vast en voorspelbaar zijn en kan jij als klant je focussen op je kernactiviteit. 

Leer meer in de gratis Webinar over Cloudnetworking

We zullen zelfstandig acties nemen om problemen te voorkomen én te verhelpen. Kritische componenten in je oplossingen worden geautomatiseerd bewaakt vanuit onze servicedesk. Hieruit zullen voor 90% ook alle beheersactiviteiten uitgevoerd worden zodat je operationeel minimaal last hebt, maar maximaal ondersteund blijft. En als het echt noodzakelijk is staat er diezelfde dag nog een engineer op locatie.

 

Altijd geholpen 

Een standaard onderdeel van de ICT-beheersdiensten van i4PROJECTS is de supportdesk. Onze supportmedewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Uiteraard is het ook mogelijk om 24/7 support aan te vragen onder andere voorwaarden. Je kunt bij de supportdesk terecht voor gebruikersvragen, functionaliteitsvragen, functionaliteitskwesties, installatiecontroles, installatieproblemen en ondersteuning voor bedrijfs-software. We bieden directe ondersteuning via een speciaal telefoonnummer, daarnaast kunnen onze klanten support aanvragen via ons ticketsysteem.

i4BEHEER

ICT Beheer van i4PROJECTS komt samen in het i4BEHEER dienstenpakket. Vraag nu een prijsopgave op

PrijsopgaveMeer over i4BEHEER

Michelvdp.png