Netwerkbeheer

netwerk beheer

Jouw IT-netwerk in top conditie 

Terug naar overzicht ICT diensten

Het installeren van netwerk-hardware en -bekabeling, het bewaken van netwerk-performance, oplossen van problemen en bottlenecks. Het zijn allemaal verantwoordelijkheden van een netwerkbeheerder. Naast de eenmalige aanleg van de infrastructuur om jouw netwerk te laten functioneren is een constante monitoring van groot belang. Je kunt dus eigenlijk niet zonder een netwerkbeheerder!

ICT MKB

Het constant monitoren van de prestatie van jouw infrastructuur is niet iets waar je als ondernemer mee bezig wil zijn. Je gaat er vanuit dat ICT gewoon werkt, verder geen fratsen. Maar om als MKB een fulltime ICT'er in dienst te nemen die dit voor je verzorgd is niet betaalbaar. i4PROJECTS snapt dat en wil je de ruimte bieden waarin je toch de kwaliteiten van een fulltime ICT'er in huis neemt, zonder het risico die een vaste kracht met zich mee neemt.  Bij i4PROJECTS kan je jouw netwerkbeheer volledig uitbesteden. 

Netwerkbeheer Outsourcing

Het team van i4PROJECTS bestaat uit professionele ICT helden. We willen dat ICT gewoon werkt zonder kapsones. Het uitbesteden van netwerkbeheer bij i4PROJECTS betekent dat je netwerkinfrastructuur altijd in top conditie is en blijft. Houd bijvoorbeeld de switch er onverhoopt mee op? Dan zorgen wij dat er diezelfde dag nog een engineer langs komt om hem te vervangen. Je hebt er geen omkijken meer naar. Voor een maandelijks bedrag koop je volledige ondersteuning in waardoor je altijd geholpen bent door onze eerstelijnssupport. Ieder probleem waar je tegen aan loopt kan je bij ons over de schutting gooien, waarna wij vervolgens gaan zoeken naar een passende oplossing waar je 100% tevreden mee bent. 

i4PROJECTS kan snelle aanpassingen leveren en de lijnen zijn kort. Bovendien is het voor ons makkelijk dat de mensen ons bedrijf kennen. Ze kennen onze werkmethodes en onze procedures. Dat komt het partnerschap zeker ten goede. 

Werner Dornbos, mandersloot's expeditiebedrijf bv

kantoor.png

 

Cloud-based Networking van in het Cisco Meraki Dashboard

Cisco Meraki is een volledig cloud-managed networking oplossing voor zowel wifi, switching, security, WAN optimalisatie en Mobile Device Management, centraal beheerd via het internet op één dashboard. Meraki bevat geïntegreerde hardware, software en clouddiensten. Deze easy-to-use cloud infrastructuur stelt je in staat om nieuwe uitdagingen, zoals bring-your-own-device en vele anderen, te lijf te gaan terwijl je bespaard op operationele kosten. Met een Cisco Meraki oplossing begeef je je in een nieuwe bruisende wereld van Cloud-based netwerkbeheer. 

Leer meer in de gratis Webinar over Cloudnetworking

Vragen over Netwerkbeheer? Bel ons op via 088 30 40 701of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

BENIEUWD NAAR HET CISCO MERAKI DASHBOARD?

Het centrale dashboard van Cisco Meraki biedt je vele voordelen. Ben je benieuwd hoe dit er nu uit ziet? Doe dan een vrijblijvende demo en krijg een tour door een testomgeving. 

Demo aanvragenMeer over i4BEHEER

Michelvdp.png