Over ons

i4projects

Wij zijn i4PROJECTS - ICT uit Ede 

Terug naar overzicht ICT diensten

i4PROJECTS is een nuchtere hardwerkende ICT partij uit Ede en omgeving, zonder kapsones die gewoon goed werk wil leveren. Een aantrekkelijk alternatief voor een onderscheidende prijs. Wij geloven dat de relatie met jouw klanten heel waardevol voor je is. Want een goede relatie met een klant betekent dat hij of zij tevreden is met de diensten die jij levert. De kern van het bouwen van duurzame relaties ligt bij heldere communicatie. Ruis in deze communicatie kan hierbij enorm in de weg staan en dat kan een relatie flink beschadigen.

Ongestoorde klantcommunicatie

i4PROJECTS gelooft dat relaties niet hoeven te lijden onder dit soort ruis door communicatiemiddelen. Daarom helpt i4PROJECTS om deze mogelijke belemmeringen tussen jou en de klant weg te halen. Dat doen we door onze diensten zo aan te bieden dat jij Altijd Bereikbaar bent voor je klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat je Altijd Verbonden bent met het internet. Mocht je ooit bestanden om wat voor reden dan ook kwijt raken ben je Altijd Verzekerd van een back-up en ben je Altijd beschermd door onze beveiligingsoplossingen.

Op deze wijze staat ICT je nooit in de weg maar helpt je mee om de relatie met je klanten nog beter te maken. En mocht er onverhoopt toch iets voordoen word je Altijd geholpen door onze medewerkers van de Supportafdeling. Dit is dus gewoon ICT zonder Kapsones.

i4PROJECTS adviseert en helpt bedrijven en instellingen bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen door ICT optimaal en veilig af te stemmen op de bedrijfsprocessen van de klant. Hierbij staat de medewerker centraal. Door deze focus realiseren wij dat medewerkers overal en altijd, productief en efficiënt kunnen werken vanuit eenvoud en overzicht. 

Hoe doen we dat 

We geloven dat ICT voor het MKB het effectiefst is als je zelf geen onderhoud of maintenance aan je oplossing hebt. Daarom bieden wij oplossingen aan waarbij je jouw ICT volledig kunt laten beheren door ons. Maar natuurlijk bieden we ook alleen oplossingen aan voor telefonie, internet, cloud, of netwerkbeveiliging

            Bekijk al onze diensten

 

Vragen over de werkwijze van i4PROJECTS? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl