Security

Security

Security

Sense, Resist & React
ICT beveiliging dat staat als een Fort

Als het om veiligheid gaat weten we dat 100% veiligheid niet bestaat. Wel kun je maatregelen treffen waardoor het moeilijker wordt om inbreuk op je beveiliging te maken, maar daardoor wordt hooguit het aantal beveiligingsincidenten teruggedrongen.  We zoeken naar de balans tussen het niveau van maatregelen en het risico dat aanwezig is. 

i4PROJECTS gaat samen met jouw op zoek naar een risicodekking dat past bij jouw bedrijf. Hierdoor betaal je nooit teveel en blijft je risicomanagement beheersbaar.  

Beveiliging als een fort

i4PROJECTS kiest altijd samen met jou een oplossing die past bij jouw risicoprofiel. Samen met onze accountmanager ga je systematisch de risico's langs, en kiezen we hier een passende maatregel voor. Onze werkwijze lijkt wat op het bouwen van een fort. Het bestaat uit drie beveiligingsniveau's.

Sense, Resist en React.

Sense is de verzamelnaam voor maatregelen die we kunnen treffen om bedreigen aan te zien komen. In feite dus je uitkijktorens. Resist zijn dan de muren, de maatregelen die we treffen om bedreigingen af te slaan. Het laatste niveau is React. Dit niveau bestaat uit het opstellen van een protocol voor het geval er wel een bedreiging alle maatregelen te slim af is. Hoe snel kun je je herstellen van een aanval. In feite zijn het dus de ridders binnen de muren van je kasteel. 

Samen jouw beveiliging samenstellen?

Hoe je jouw fort samenstelt maakt ons niet uit. We willen dat jij en je ICT-oplossing gewoon veilig is en daarom zullen we ons uiterste best doen om je goed voor te lichten over mogelijke dreigingen en opties om je hier tegen te weren. Dat wil jij toch ook?

Vraag een Securityscan aan

Benieuwd hoe goed jouw ICT-omgeving is beveiligd? Met een Basis Securityscan of een Advanced Securityscan laten we een Certified Ethical Hacker los op jouw netwerk. Je ontvangt een uitgebreide rapportage van zijn bevindingen en aanbevelingen. 

Meer informatie