Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging

Jouw netwerk brengt je in contact met anderen. Je verstuurt en ontvangt data van andere gebruikers. Hoe weet je dat deze data halverwege niet wordt onderschept, veranderd en vervolgens doorgestuurd? Dit is een van de beveiligingsrisico's die je moet afdekken om de beschikbaarheid, integriteit, vertrouwelijkheid en privacy te waarborgen.

Jouw gegevens zijn geld waard

Het is een naïeve gedachte dat niemand geïnteresseerd is in jouw data. Jouw bedrijfsgegevens zijn geld waard, en cybercriminelen weten dat maar al te goed. Je niet beveiligen tegen datadiefstal is vergelijkbaar met het 's nachts open laten staan van je kantoordeuren. Iedereen kan dan binnen komen, rondsnuffelen en meenemen wat hij of zij maar wil. Ook kleine bedrijven zijn vaak genoeg slachtoffer van datadiefstal of gijzeling. 

Alles weten over netwerkbeveiliging?

Richard Boon helpt je met ieder mogelijk probleem. Stel hem je vraag en wij weten zeker dat je in no-time geholpen bent.

Noujah! Richard zit helemaal niet op z'n plek. Misschien een keertje F5-en? Dan komt hij vast terug.

Netwerkbeveiliging van i4PROJECTS

Jouw netwerk is een snelweg van verbindingen waar data zich over verplaatst. Een email van computer A naar computer B, maar ook als jij de printer een opdracht geeft om te printen. Netwerkbeveiliging van i4PROJECTS beschermt je netwerk tegen misbruik van vertrouwelijke bedrijfsinformatie. Zonder netwerkbeveiliging loopt je organisatie het risico van ongeoorloofde indringingen, netwerkuitval, serviceonderbreking, schending van regels en zelfs juridische gevolgen. Netwerkbeveiliging van i4PROJECTS gaat niet uit van een methode, maar gebruikt een aantal barriëres waarmee je bedrijfsnetwerk op verschillende manieren wordt verdedigd. Dit doen we door het aanleggen en onderhouden van een firewall, het inspecteren van content, authenticatie d.m.v. wachtwoorden en gebruikersprofielen, versleuteling van vertrouwelijke data en het in quarantaine plaatsen van mogelijke bedreigingen.

NextGen Cloud Managed Security & SD-WAN - Bekijk de Webinar

Vragen over netwerkbeveiliging? Bel ons op via 088 30 40 701 of stuur je vraag naar info@i4projects.nl

Netwerkbeveiliging aanvragen?

i4PROJECTS heeft jaren ervaring met het beveiligen van bedrijfsnetwerken. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op of kom een keer langs.

Offerte aanvragenMeer over i4CONNECT

Michelvdp.png