Offensive Security

Photo

Offensive Security

Als organisatie kan een eerste stap richting een veiligere omgeving worden gezet door te kiezen voor endpoint protection en een goede firewall. Echter zullen ook deze twee producten niet alles tegenhouden en blijven bedrijven kwetsbaar. Door te kiezen voor Offensive Security wordt net dat extra stapje gezet. I4PROJECTS heeft met deze dienst niet als doel om uw organisatie te ontzorgen. Het doel is namelijk om samen tot een veilige oplossing te komen. Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar. Zij hebben kennis over de technologie en over een veilig proces. Echter kennen onze specialisten de mensen binnen de organisatie niet en is er niet bekend hoe zij over het proces denken. Door mensen, technologie en processen te bundelen zorgen we er samen voor dat de organisatie veiliger wordt. Via twee fases een krachtige IT-securitystrategie

Inzicht verkrijgen en analyseren

Door middel van de analysetrajecten van I4PROJECTS krijgt u de risico’s en zogenoemde ‘blinde vlekken’ in beeld. Dit is de eerste stap op weg naar een goede securitystrategie. I4PROJECTS begint bij het begin, door te starten met een risicoanalyse. De resultaten naar aanleiding van de analyses zijn de basis voor het vervolg. Uw behoefte staat centraal, dus vanuit deze behoefte kan I4PROJECTS een verdere aanvulling aanbieden om uw IT verder te onderzoeken. Zo zijn er bijvoorbeeld nog verdere securityscans beschikbaar om verschillende onderdelen binnen uw IT-infrastructuur te onderzoeken. Het uiteindelijke doel is het realiseren van een optimale veiligheid van uw organisatie door samen te zorgen dat uw technologie, uw mensen en uw processen goed verlopen.

Implementatie

Bij Offensive Security werkt I4PROJECTS samen met uw organisatie, voor een maandelijks bedrag, aan het veilig stellen en houden van uw mensen, uw processen en uw technologie. Door goed te kijken naar de processen die bij uw organisatie aansluiten, kan er een plan gemaakt worden. Dit plan wordt samengesteld naar aanleiding van de knelpunten die zijn voortgekomen uit de analyse. De maatregelen die aansluiten bij het oplossen van de knelpunten worden door I4PROJECTS verzorgd. Ook worden de knelpunten en beheersbaarheid van de acties concreet aangegeven, zodat u ook inzicht hebt in de zaken die verbeterd gaan worden. Dankzij het maatwerk van dit plan zal uw organisatie optimaal beveiligd worden.