Meer standaardisatie en daarmee een veel veiligere omgeving.

Altijd en overal inzicht in het netwerk

Waarom willen ondernemers een complete IT-werkplek?

Een ideale werkplek heeft vele gezichten. Daarom hebben we bij i4 de complete IT werkplek ontwikkeld. Voor de een is het een desktop en voor de ander is het een mobiel. De vorm en de plaats zijn voor een ideale werkplek het minst belangrijk. Een ideale werkplek draait om standaardisatie, optimaal samenwerken, veiligheid en gemak. Alleen zo zet je met slimme IT jouw bedrijf in zijn kracht om het beste uit eenieder te halen.

Werken met bewezen IT-toepassingen van morgen. Het uitgangspunt bij i4 is altijd Managed IT. Voor jou als ondernemer geen lastig te beheren werkplekken of servers meer, maar alles veilig ondergebracht in ons self-service en data driven portal genaamd iVOR. i4 levert de ideale werkplek. Slimme adoptieprogramma’s zorgen ervoor dat wij samen echt werken aan samenwerken. Eindelijk IT voor vandaag en morgen, zonder frustraties en met hoogwaardige service.

Vragen over de complete IT-werkplek?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Hoe realiseert i4 de complete IT-werkplek?

Met slimme adoptieprogramma’s! Om de ideale werkplek te leveren die werkt zoals jij dat wilt, moeten wij laten zien wat we doen. Bij i4 dagen wij ondernemers uit om samen de IT-toepassingen te kiezen die bijdragen om bedrijfsdoelen gemakkelijker en sneller te behalen.

We gebruiken de inzichten uit intelligente platform iVOR om samen met jou veranderingen door te voeren. Door deze werkwijze verbeteren we continu en helpen we IT-toepassingen steeds beter in te zetten.

Daarna bekijken we samen het ideale plaatje. Als dat nog niet helemaal helder is, helpen we je met data driven inzichten. Door aan te geven wat de mogelijkheden zijn en te focussen op end-to-end schaalbare technologieën, krijgt elke ondernemer IT-toepassingen die overal veilig te gebruiken zijn.